Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Διημερίδα Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κεντρικής Ελλάδας (27 - 28 Φεβρουαρίου 2010)

1/3/2010

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργάνωσε διημερίδα για την ενημέρωση του δημοσιογραφικού κόσμου της Κεντρικής Ελλάδας, σχετικά με την προετοιμασία, τους άξονες προτεραιότητας και τις στρατηγικές επιλογές ανάπτυξης της Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το διήμερο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010, στο Νεοχώρι Ν. Καρδίτσας. Εισηγητές ήταν ο Γ.Γ. Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπ. Οικονομίας, Γ. Πετράκος, ο ειδικός γραμματέας Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευ. Διβάρης και ο ειδικός γραμματέας Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων Υπ. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ανδ. Ανδρεαδάκης.

Με την έναρξή της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυναν η Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας, Κ. Γερακούδη, ο Γ.Γ. Περιφέρειας Αττικής Ηλ. Λιακόπουλος, οι βουλευτές του νομού Καρδίτσας Μ. Θεοχάρη, Φ. Σαλαγιάννης, Κ. Τσιάρας , ο νομάρχης Καρδίτσας, Φ. Αλεξάκος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Δ. Βάλλας, ο δήμαρχος Πλαστήρα κ. Τσιαντής και ο αντιδήμαρχος Νεβρόπολης κ. Διαμαντής.

Επιστολές έστειλαν οι βουλευτές Ν. Καρδίτσας Ντ. Ρόβλιας και Σπ. Ταλιαδούρος. Κατά τις εργασίες της δεύτερης ημέρας, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, οργανώθηκε στρογγυλό τραπέζι παρουσίασης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπ. Οικονομίας Γ. Πετράκου, του ειδικού Γραμματέα Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων του Υπ. Περιβάλλοντος Ανδ. Ανδρεαδάκη και της Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας Κ. Γερακούδη.

Στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και άλλων υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρουσίασαν ειδικότερα θέματα σχετικά με τους άξονες προτεραιότητας, την υλοποίηση, τη διαχείριση, τους ελέγχους και τη δημοσιότητα του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας καθώς και θέματα σχετικά με τις υποδομές, την προσπελασιμότητα, τις επενδύσεις και την καινοτομία.

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΠΕΠ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 21/3/2013